Boek nu

Personal trainers werken nauw samen met klanten om een persoonlijk trainingsplan te ontwikkelen dat speciaal voor hen is ontworpen. Personal trainers hebben vaak ervaring met het werken met specifieke soorten atleten en ze kunnen u helpen uw fitnessdoelen te bereiken, of u nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon fit wilt blijven.

Single

Een personal trainer kan u helpen gemotiveerd en op schema te blijven met uw trainingsprogramma. Ze kunnen je ook de persoonlijke aandacht geven die je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken.

Duo

Een personal trainer voor duo is een goed idee als je samen in shape wilt komen. U kunt de kosten van de trainer splitsen en twee keer zoveel trainen. Bovendien is het leuker om met een vriend te trainen. Je kunt elkaar motiveren en pushen om je doelen te bereiken.

Group

Als je op zoek bent naar een personal trainer voor je kleine groep, dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben gespecialiseerd in het trainen van kleine groepen mensen en help jou en je vrienden graag om in vorm te komen.

Hoe moet je een personal Trainer reserveren?

 1. Druk op de knop “Boek nu”
 2. Kies soort Online of In Weert
 3. Kies hoeveel uren
 4. Kies hoeveel extra personen
 5. Kies een Trainer
 6. Kies Datum en uur
 7. Geef je gegevens in
 8. Betaal later of online
 9. Sla je reservering in je agenda
 10. Wacht tot we je reservering bevestigen
 11. Tot dan en let’s work!

PS: Heb je een abonnement of korting? geef dan je code in tijdens betalen.

Bent u opzoek naar personal trainer die u kan helpen uw fitnessdoelen te bereiken?

BOEK NU